Mastercard & BigBang ugodnost - november 2022.

Mastercard ugodnost na spletni strani trgovine Big Bang

Ob plačilu s kartico Mastercard prejmete dodatnih 10 % popusta na izbrane televizorje Hisense.

Več na povezavi.

Ugodnost traja od 7. 11. do 30. 11. 2022.

Mastercard Travel Experiences.

Ide@l World – brez čakanja na letališčih

Preskočite vrste na letališču in uporabite možnost hitrega prehoda »Fast Track«. Imetniki Ide@l Mastercard World kartic lahko brezplačno dva krat letno namesto čakanja v vrsti svoj čas izkoristite drugače in v miru popijete kavo. 
Storitev je na voljo na 176 letališčih po vsem svetu, tudi v Ljubljani. Na mobilno napravo naložite aplikacijo in srečno na poti! 

Namestitev aplikacije:  Hitri prehod | Mastercard Kreditne kartice | Mastercard

Seznam letališč:  Mastercard Travel Experiences


Ide@l World – varni na spletu.

Ide@l World – varni na spletu

Z registracijo na povezavi lahko brezplačno zavarujete svoje spletne nakupe opravljene s kartico Ide@l Mastercard World. 
Vključeni sta zavarovalni kritji za primer poškodbe ali kraje blaga in podaljšana garancija za tehnično blago. Dodatno pa Garancija najboljše cene zagotavlja zares najboljše nakupe, saj dobite povrnjeno razliko v ceni, če identično blago kasneje najdete po nižji ceni.

Zavarovalni paket za e-poslovanje.

Registracija.


MCDxMinicity_Banners_N Banka

Mastercard ugodnost v Mini Cityju

Mastercard in Minicity spodbujata igro med vrstniki in "iskanje" novega znanja. Zato pri plačilu urne vstopnice z kartico Mastercard, prejmete za ceno ene ure obiska Minicityja, pol ure obiska gratis.

Več na povezavi.

Ugodnost traja do konca leta 2022.

Hervis ugodnost - 768x480px

Nakupujte ugodneje v trgovinah Hervis

Nakupi s kartico Mastercard v trgovinah Hervis vam prinašajo dodatne ugodnosti na izbrane izdelke.


Ideal Mastercard - Best secret.

Ugodnost z največ stila! Vabilo v BestSecret

Ste že slišali za BestSecret? To je ekskluzivna nakupovalna skupnost, ki se ji lahko pridružite le z vabilom. Ponuja vam oblačila, čevlje in modne dodatke več kot 3.000 priznanih blagovnih znamk s popusti kar do 80 %. Kliknite tukaj, izkoristite vabilo in si zagotovite nakupovalni bon* v vrednosti 15 EUR!

*Kupon za 15 € se doda na vaš račun po registraciji in velja eno leto za minimalno vrednost naročila 80 €. Tega kupona ni mogoče kombinirati z nobeno drugo ponudbo in ga ni mogoče unovčiti za gotovino. Ponudba velja samo za nove kupce v Sloveniji.

Vse za dovršeno spanje dodatnih 5 % ugodneje

Vse za dovršeno spanje še ugodneje v spalnem centru Maremico

Ne prespite te posebne ponudbe! Obiščite spalni center Maremico in si dovolite razvajanje v postelji prav vsak dan. Ob plačilu s kartico Ide@l Mastercard® lahko nakup razdelite na do 60 obrokov, prejmete pa tudi ekskluzivno ugodnost - dodatnih 5 % popusta. Preberite več na povezavi.


ideal-akcija-tcmotoshop_768x480px

Nakupi na 60 obrokov v TC Motoshop

Ljubitelji motorjev boste v TC Motoshop našli vse potrebno za udobno in varno vožnjo. Enostavnost nakupa pa vam omogoča kartica Ide@l Mastercard, s katero boste nakupovali na do 60 obrokov. Preberite več na povezavi.


ideal-akcija-champion_768x480px

Nakupi na 60 obrokov v trgovinah Champion

Počutite se kot prvaki in s kartico Ide@l Mastercard nakupujte moška, ženska ter otroška oblačila in obutev Champion na do 60 obrokov. Preberite več na povezavi.


Ugodneje na počitnice s Kompasom in Ide@l Mastercard

Potujte ugodneje s Kompasom

Naročite novo kartico Ide@l Mastercard na prodajnem mestu Kompas, M holidays ali na spletu s promocijsko kodo KOMPAS26 in ob prvem nakupu in plačilu z novo kartico v Kompasu ali M holidays prihranite 40 EUR. Preberite več na povezavi.


Izkoristite posebno ponudbo Ide@l in Big Bang

Izkoristite ugodnosti z Big Bangom 

Naročite novo kartico Ide@l Mastercard na prodajnem mestu Big Bang ali na spletu s promocijsko kodo BIGBANG in prejmite 12 mesecev brezplačne članarine in brezplačno izdelavo kartice. Preberite več na povezavi.


Brezplačno razvajanje na dunajskem letališču z Zlato Ide@l kartico

Brezplačno v salon na dunajskem letališču

Udobno se namestite in osvežite med čakanjem na vaš let. Zlata kartica Ide@l Mastercard in kartica Ide@l World vam omogočata brezplačen vstop in koriščenje storitev v salonu SKY Lounge Schengen. Salon se nahaja v terminalu 3, level 2 in je odprt med 5. in 20. uro.


Izjemen izbor Kompas ponudb za obstoječe in nove imetnike Ide@l kartice

Ekskluzivne ugodnosti v turistični agenciji Kompas

Potujte ugodneje s kartico Ide@l. Čaka vas vedno sveža ponudba s popusti samo za imetnike kartice Id@l Mastercard. Spremljajte izjemen izbor ponudb na povezavi.

Neprecenljiva doživetja v izbranih svetovnih metropolah.

Priceless cities - neprecenljiva doživetja v izbranih svetovnih metropolah 

Mastercard vas popelje v New York, London, Pariz in druge svetovne prestolnice, kjer lahko ob plačilu z Mastercardom dobite številne posebne ugodnosti


Mastercard dodatne ugodnosti na 1nadan.

Ugodne počitnice z 1nadan

Plačilo z Mastercardom vam omogoča še cenejše počitnice na portalu 1nadan.