Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja

Posel kot običajno. Na edinstven način.

Brezstična kreditna kartica Ide@l Mastercard Business v vaše poslovanje prinaša nove možnosti.

Kartica vam nudi številne funkcionalnosti, s katerimi postanete sam svoj bančnik in financirate svoje poslovanje po lastni želji.*

Z njo boste varno, hitro ter brezstično plačevali po vsem svetu. Sprejeta je na več kot 53 milijonih prodajnih mest, omogoča pa vam tudi preprosto in varno spletno plačevanje.

*Banka ima pravico, da okvirni limit porabe in/ali limit kartice, predčasno odpokliče, zniža ali ukine zaradi neizpolnjevanja splošnih pogojev, poslabšanja poslovanja poslovnega subjekta, na osnovi zakonskih, podzakonskih ali drugih pravil, ki jih banka lahko oziroma mora spoštovati pri svojem poslovanju.

Mastercard logotip.


Kredit vedno pri roki

  • Prenesite sredstva s kartičnega na poslovni transakcijski račun in si zagotovite likvidna denarna sredstva na poslovnem transakcijskem računu.
  • Uporabite kartico za financiranje obratnih sredstev (npr. potrošnega materiala, zalog blaga, službenih poti, udeležb na izobraževanjih, seminarjih in sejmih, hotelskih nastanitev, servisov vozil, zavarovanj vaših osnovnih sredstev, ...)
  • Financirajte nakup osnovnih sredstev nižjih vrednosti (npr. opreme poslovnih prostorov, IT in druge strojne opreme, ...)

Ustvarjena za sodoben način poslovanja

Kartica Ideal Mastercard Business - 36 obrokov.

Obročna plačila do 36 obrokov

Nakupe od vključno 100 EUR lahko spremenite v najmanj 2 obroka (minimalen obrok znaša 50 EUR). Velja za nakupe, opravljene doma ali v tujini, na POS terminalu ali spletu in za dvig gotovine.

Kako deluje?
Ob plačilu s kartico prejmete SMS, s povratnim SMS sporočilom pa nam lahko sporočite želeno število obrokov. 

30 dni časa za spremembo nakupa v obroke

Odločitve za spremembo v obročno plačilo vam ni treba sprejeti takoj. Posamezno transakcijo lahko spremenite v obroke najkasneje 10 dni pred dnevom plačila mesečnih obveznosti.

Kako deluje?
Datum, do katerega se lahko odločite za obročni nakup, je naveden v SMS sporočilu. Ko boste prejeli potrditveni SMS za spremembo v obročno plačilo, je vaša sprememba v obroke zaključena.

Minimalno mesečno plačilo

Revolving funkcionalnost vam omogoča, da mesečno poravnate le 10 % vrednosti koriščenega limita kartice iz transakcij, ki niso spremenjene v obročna plačila.

Brezplačno SMS obveščanje - popoln nadzor

Kreditna kartica lahko vključuje SMS storitev, s katero boste obveščeni o transakcijah, stanju na limitu kartice in plačilih na obroke.

Kako deluje?
Prejmete lahko SMS sporočilo o transakciji, stanju na računu, ponudbo za plačilo na obroke, obvestilo o zapadli obveznosti in obvestilo o prejetem plačilu obveznosti.
dmc-prednosti-brezsticno_220x220px

Brezstično plačevanje

Kartica poleg klasičnega stičnega poslovanja omogoča brezstično plačevanje ali dvig gotovine na označenih prodajnih mestih (POS terminalih ali bankomatih, ki nudijo to funkcionalnost).

Kako deluje?
Do določenega zneska (v Sloveniji trenutno 25 EUR) vnos številke PIN ni potreben. Dovolj je, da za trenutek prislonite kartico k POS terminalu, počakate na svetlobni ali zvočni signal in transakcija je končana.

Kako do kartice Ide@l Mastercard Business?

Izpolnite obrazec in pošljite povpraševanje ali obiščite najbližjo poslovalnico N Banke.

Telefonu


Kartico lahko prejme oseba, ki jo za uporabo pooblasti zakoniti zastopnik poslovnega subjekta, ki izpolnjuje pogoje in odpre oziroma ima odprt poslovni transakcijskih račun v N Banki d.d.

Kartico Ide@l Mastercard Business boste za vse imetnike kartic prejeli po pošti na poslovni naslov podjetja.