Prenos sredstev na transakcijski račun – Kredit vedno v žepu! 

Naroči prenos sredstev s kartice na TRR

Ko se pojavi potreba ali idealna priložnost za nakup nečesa, kar potrebujete ali si že dolgo želite, imate s kartico Ide@l Mastercard kredit vedno v žepu.

Brezgotovinski prenos sredstev s kartičnega računa Ide@l kartice na vaš osebni transakcijski račun je ena izmed uporabnih lastnosti Ide@l kartice, ki omogoča prenos večjih zneskov in razdelitev plačila na obroke.
Na transakcijski račun lahko prenesete celotno razpoložljivo stanje kartičnega računa na dan prenosa.

Prenos sredstev lahko naročite od kjerkoli, z vsakega računalnika, najsi bo ta doma ali v tujini, le z izpolnjenim spletnim naročilom, katerega enostavno potrdite na način, kot potrjujete spletne nakupe. Z izračunom in vpisom enkratnega gesla.

V kolikor prodajalec za plačilo želenega blaga ne sprejme Mastercard kartice, lahko v vsakem trenutku potrebni znesek za plačilo preprosto prenesete s kartičnega računa Ide@l kartice na svoj osebni transakcijski račun.
S transakcijskega računa lahko dvignete gotovino in kupite želeno blago ali storitev. Morda vam prodajalec prizna celo dodaten gotovinski popust.

Imetniki posojilnih kartic Ide@l Mastercard lahko znesek prenosa spremenite v obročno plačilo do 60 mesecev, odvisno od zneska prenosa (minimalni obrok je 20 EUR*), in si tako kredit odobrite kar sami, takoj in brez odvečne dokumentacije.

Za naročila oddana do 14. ure bodo sredstva na vašem transakcijskem računu na voljo naslednji delovni dan.


Naročite prenos sredstev s spletnim obrazcem, brez obiska poslovalnice
Spletno naročilo.

Za naročilo potrebujete:

  • kartico Ide@l Mastercard in OTP čitalec ali mŽeton v mobilni banki,
  • davčno številko, 
  • elektronski naslov in mobilno številko, ki ju že uporabljate pri komunikaciji z banko,
  • le nekaj minut.

Še ne uporabljate mobilne N Banke in mŽetona? Naročite vklop mobilne banke na daljavo ali pa jo brezplačno vklopite v spletni N Banki in nato brezplačno aktivirajte mŽeton.

Ne morete naročiti prenosa sredstev na daljavo? Naročilo lahko opravite tudi v najbližji poslovalnici N Banke.

Vklop na daljavo je možen tudi za druge digitalne storitve, kot sta spletna N Banka in Flik, za takojšnja brezplačna nakazila med uporabniki slovenskih bank.Zanima me
PRENOS SREDSTEV
NA TRR

Izpolnite obrazec in nam pošljite svoje vprašanje. V najkrajšem času vas bo kontaktiral svetovalec.

Telefonu


*Strošek prenosa sredstev znaša 3,50 % od zneska prenosa in minimalno 7,50 EUR. Najvišji znesek prenosa na transakcijski račun je v višini razpoložljivega stanja na kartičnem računu. Odvisno od višine želenega zneska prenosa lahko ta znesek razdelite na do 60 obrokov. Najnižji znesek enega obroka je 20 EUR. Razdelitev na obroke je možna le pri posojilni kartici Ide@l Mastercard, pri kartici Ide@l Mastercard z odloženim plačilom razdelitev na obroke ni možna. Če na dan prenosa ni razpoložljivega stanja, prenos ne bo izvršen. Informacija o razpoložljivem stanju se nahaja v zadnjem SMS sporočilu o opravljeni transakciji s kartico (če imate vklopljeno storitev SMS obveščanje). Zahtevek za prenos sredstev lahko odda le imetnik kartičnega računa.