Uporabniku prijazen, varen in enostaven način bančnega poslovanja prek spleta

Poslovna spletna N Banka


Z uporabo spletne banke Poslovna spletna N Banka imate dostop do vaših sredstev na poslovnem računu 24 ur na dan skozi vse leto. Primerna je predvsem za manjše uporabnike ali podjetja, ki  poslujejo samo s poslovnimi računi pri N Banki. Za hitro in učinkovito poslovanje brez nepotrebnih stroškov.

prenovljen izgled in boljša uporabniška izkušnja
poenostavljeno poslovanje s plačilnimi predlogami, e-računi in SEPA direktnimi bremenitvami
pregled in upravljanje z vašimi poslovnimi financami kjerkoli in kadarkoli, 24 ur na dan, vse dni v letu
še bolj dostopna, še bolj varna. Na voljo so vam štirje priročni in varni načini prijave.
več poslovanja v vaši spletni banki. Sklenite depozit, naročite dvig gotovine ali menjavo valut, ...
Komunikacijski center za opravljanje poslov z banko

 • udobno in varno poslovanje s poslovnim računom
 • preprosta uporaba
 • nižji stroški poslovanja
 • sprotno ažuriranje podatkov o prilivih, odlivih in stanju na računu
 • spremljanje porabe po poslovni kartici Activa Mastercard
 • varno in priročno potrjevanje posameznih ali paketnih plačil z varnim, dinamičnim SMS žetonom
 • z vami na vašem telefonu ali tablici, tudi če še nimate Poslovne mobilne N Banke
 • večjezična verzija

e-Računi

Informacije za izdajatelje e-Računov

Informacije za prejemnike e-Računov


HAL E-bank z rešitvijo MultiPay


HAL E-bank je rešitev elektronskega bančništva podjetja Halcom d.d. in je namenjena večjim uporabnikom in tistim, ki poslujejo z več poslovnimi transakcijskimi računi, odprtimi tudi pri različnih finančnih institucijah, ki za opravljanje elektronskega bančništva nudijo HAL E-bank rešitev elektronskega bančništva.


Hal E-Bank je na voljo v enouporabniški, večuporabniški in B2B različici. Rešitev Halcom MultiPay omogoča, da je poslovni uporabnik na tekočem s financami kjerkoli in kadarkoli. Poslovnim uporabnikom ne zagotavlja le celovitega pregleda finančnega stanja in transakcij posamične banke, temveč tudi pregled nad računi večjega števila bank. Vse to v eni aplikaciji – prek osebnega računalnika ali pametnega telefona.

Verzije Hal E-Bank

 • Personal Hal E-Bank (enouporabniška različica) je namenjena za manjša in srednje velika podjetja, kjer je ena oseba pooblaščena za dostop do elektronske banke.
 • Corporate Hal E-Bank (večuporabniška različica) omogoča hkratni dostop vsem uporabnikom, ki so pooblaščeni za dostop do elektronske banke.
 • Hal E-Bank/B2B je namenjen podjetjem in organizacijam z velikim številom transakcij in/ali naprednim podjetjem, ki želijo ažurno upravljati z likvidnostjo. Omogoča neposredno izmenjavo med uporabnikom in banko.

Halcom MultiPay se lahko uporablja kot dopolnitev oz. nadgraditev elektronske banke Hal E-Bank ali kot samostojna rešitev.

Poslovni uporabniki Hal E-Bank lahko z uporabo rešitve MultiPay pričnete brez obiska bančne poslovalnice z obstoječim kvalificiranim digitalnim potrdilom ENA ZA VSE (USB ali kartica + čitalec) ali kvalificiranim digitalnim potrdilom v oblaku Halcom One, in sicer preko spletnega uporabniškega portala Halcom MultiPay.

Rešitev je dostopna tako na spletu kot tudi v mobilni aplikaciji:

 • Spletna aplikacija Halcom MultiPay poleg oddaljenega podpisovanja paketov, priprave nalogov in uvoza paketov, omogoča tudi plačevanje prejetih e-računov. Na voljo je tudi pregled računov, prometa in prenos izpiskov ter potrdil SWIFT. Spletna aplikacija deluje na operacijskih sistemih Windows in macOS.
 • Mobilna aplikacija Halcom MultiPay omogoča oddaljeno podpisovanje paketov, ročni vnos podatkov za novo plačilo, izvedbo plačila s pomočjo QR kode in plačevanje prejetih e-računov. Uporabnik prejme potisno sporočilo za vsak paket, ki čaka na njegov podpis, in vsak prejeti e-račun. Na voljo je tudi pregled računov in prometa. Mobilna aplikacija deluje na operacijskih sistemih Android (Google Play Store) in iOS (Apple App Store). Android - podprte verzije: 7, 8, 9, 10; iOS - podprte verzije 13, 14.
Povezava do Uporabniškega portala: https://multipay.halcom.com/portal/
Povezava do E-Multipay: https://multipay.halcom.com/ebank/

Zahteve za uporabo

Za dostop do Hal E-Bank potrebujete kvalificirano digitalno potrdilo, izdano s strani certifikacijske agencije Halcom CA. Če kvalificiranega digitalnega potrdila (certifikata) še nimate, lahko vso potrebno dokumentacijo za pridobitev uredite z vašim bančnim skrbnikom ali direktno pri certifikatski agenciji Halcom.

Več informacij na www.halcom.si in www.halcom.si/multipay.

Namestitvena verzija:
v slovenskem jeziku
v angleškem jeziku

Tehnična podpora uporabnikom

T: 01 200 33 69
E: helpdesk@halcom.si
Pon. - pet. 8:00 - 15:30 

Vsebinska vprašanja

T: 080 22 65
T: +386 1 569 22 59 (za klice iz tujine)
E: info@nbanka.si
Pon. - pet. 8:00 - 19:30


Zanima me

Če želite več informacij o spletni banki, vas prosimo, da izpolnite obrazec. Poklicali vas bomo in se dogovorili za sestanek.

Telefonu