V N Banki iščemo ljudi, ki verjamejo vase in si želijo uspešno poklicno pot; talentirane ljudi, ki hočejo ustvariti nekaj novega, so energični in podjetnega duha.

Timsko delo

Potrebujemo timske igralce, ki uživajo v delu s sodelavci, poslovnimi partnerji in drugimi ter s skupnimi močmi pripomorejo k poslovnim uspehom. Ste spretni v komunikaciji, se z veseljem učite od drugih, se z lahkoto prilagajate na novo delovno okolje ter radi delite svoje znanje, informacije in izkušnje? Iščemo aktivne posameznike, ki so spretni pri načrtovanju in izvajanju kompleksnih in zahtevnih nalog ter znajo sebi in organizaciji postaviti jasne cilje, ki jih uresničujejo z navdušenjem in energijo.

Poznavanje trga

Naš idealni kandidat je oseba, ki ima jasne predstave o trgu, pozna svoje stranke, konkurenco, zakonodajo in zna te dejavnike med seboj dobro usklajevati. Za podporne funkcije iščemo nadarjene posameznike z močnimi temelji in izkušnjami na svojem strokovnem področju, ki so pripravljeni nadgrajevati svojo kariero in napredovati. V N Banki spodbujamo inovativnost in si želimo zaposlene, ki znajo preceniti, katere kreativne ideje in predlogi bodo uspeli ter težijo k stalnim izboljšavam.

Mednarodno okolje

Delujemo v mednarodnem okolju in v prihodnosti načrtujemo še dodatno širitev, zato želimo v svoji sredini ljudi, ki sprejemajo kulturno raznolikost in jim je delovanje v takem okolju nekaj povsem vsakdanjega. V okviru skupine ima več kot polovica zaposlenih mednarodne izkušnje. Ste talentirani posameznik, ki ga iščemo? Želimo vas spoznati. Prijavite se na enega od trenutno aktualnih prostih delovnih mest ali izpolnite splošno prijavo in ustvarite svojo kariero v N Banki!

Vpišite se v našo bazo kandidatov preko splošne prijavnice