Predstavljajte si kraj, kamor lahko prinesete vse svoje strokovno znanje in izkušnje ter jih še nadgradite.

Predstavljajte si, da ustvarjate nove izkušnje za stranke, spreminjate ustaljene postopke z inovativnimi predlogi in še napredujete – tako na osebni kot poklicni ravni.

Predstavljajte si, da svojo poklicno pot dopolnite z zaposlitvijo v eni najhitreje rastočih in dinamičnih bančnih inštitucij na svetu.

Ste strokovnjak z večletnimi izkušnjami? Prijavite se in nadaljujte kariero pri nas!

Naše podjetje se nenehno širi in ustvarja nove priložnosti za dinamične in strastne ljudi, ki so pripravljeni skupaj z nami graditi našo banko. Cenimo in nadgrajujemo vaše do sedaj pridobljene strokovne kompetence, ne glede na to, ali ste bančni izvedenec, strokovnjak ali manager, ki se želi pridružiti našemu timu. Tudi če prihajate iz druge panoge in v vaših bogatih izkušnjah prepoznamo talent, ki lahko doprinese k našemu razvoju, bomo veseli, če ga boste izkoristili za ustvarjanje novih procesov in sistemov skupaj z nami.


Ste ambiciozen študent/študentka, ki se želi naučiti česa novega in prispevati svoje teoretično znanje? Potem se obrnite na nas!

Na različnih področjih v banki nudimo možnost angažiranim študentom, da se nam pridružijo in pokažejo svoj talent. Z delom v izkušenem in strokovnem timu boste lahko pridobili izjemne izkušnje, s katerimi boste nadgradili svoje teoretično znanje. Potrudili se bomo, da študentom, v katerih bomo prepoznali potencial in lastnosti našega idealnega kandidata, tudi ponudimo možnost dolgoročnega sodelovanja.


Vpišite se v našo bazo kandidatov preko splošne prijavnice