Ste se odločili, da je N Banka pravo podjetje za vas?

Oglejte si postopek prijave na delovno mesto in posamezne korake, vse dokler ne postanete del našega tima. Kadrovski tim je za vas pripravil nekaj nasvetov za uspešno prijavo.

Poiščite priložnosti 

Hvala za izkazano zanimanje. Prosimo, seznanite se s trenutnimi zaposlitvenimi priložnostmi na naši spletni strani. Smo rastoče podjetje, ki nudi veliko priložnosti tako izkušenim strokovnjakom kot tudi nadarjenim in začetnikom z visoko mero angažiranosti, ki so pripravljeni, da ustvarijo kariero v naši banki.

Prijava prek spleta

Ste med objavljenimi delovnimi mesti našli tistega, ki ustreza vašemu strokovnemu profilu? Vabimo vas, da oddate svojo prijavo. Med trenutnimi objavami poiščite izbrano delovno mesto ter z izbiro na »Več informacij« preverite ali ustrezate navedenim zahtevam delovnega mesta. Z gumbom »Prijava« vnesite zahtevane informacije ter pripnite svoj življenjepis in motivacijsko pismo. Spletna prijava traja le nekaj minut in je uspešno oddana, ko se pojavi obvestilo o uspešni oddaji prijave. Istočasno na elektronski naslov, ki ste ga vnesli v spletni obrazec, prejmete tudi obvestilo o prejetju vaše prijave. Vaša prijava je tako pripravljena za pregled.

Osebni pogovor

Če izpolnjujete pogoje za delovno mesto in ste nas s svojo prijavo navdušili, vas bomo kontaktirali in povabili na osebni pogovor. Naša kolegica za zaposlovanje vam bo pojasnila postopek razgovora in odgovorila na vaša morebitna vprašanja. Potek izbirnega postopka je lahko različen, odvisno od delovnega mesta, za katerega kandidirate.

Ocenjevanje sposobnosti 

Za presojo specifičnih sposobnosti, ki so potrebne za uspešno opravljanje nalog na delovnem mestu, lahko proces zaposlovanja vključuje tudi test s strokovnega področja in osebnostno testiranje.

Ponudba za delo

Čestitamo! V izbirnem postopku ste bili uspešni in nudimo vam zaposlitev v N Banki. Poklicali vas bomo in vam osebno sporočili novico ter se dogovorili za predstavitev naše ponudbe.

Postajate član našega tima

Pred začetkom dela je treba poskrbeti za nekaj uvodnih aktivnosti, kot so zdravniški pregled, posredovanje potrebnih dokazil in dokumentacije. Skozi celoten »onboarding« postopek vas bomo vodili in vam nudili popolno podporo, da boste uspešno začeli svoje delo.


Poglejte si tudi:

Ponudba delovnih mest

Poglejte si aktualno ponudbo delovnih mest.

Več

Idealni kandidat

V N Banki iščemo ljudi, ki verjamejo vase in si želijo uspešno poklicno pot; talentirane ljudi, ki hočejo ustvariti nekaj novega, so energični in podjetnega duha.

Več

Zaposlitvena pot

V N Banki imamo na voljo številna orodja, s katerimi kadrovski tim nudi podporo zaposlenim in vodstvu.

Več

Splošna prijavnica

Vpišite se v našo bazo kandidatov.

Več