Z dnem 01.03.2023 sta prenehali poslovati enoti N Banke v NLB poslovalnicah na Tavčarjevi ulici 7 in v Šiški na Celovški 89 v Ljubljani. Ugotavljamo namreč, da se uporabniške navade strank močno spreminjajo, zaradi česar se zmanjšuje obisk poslovalnic, vse bolj pa so priljubljeni digitalni načini poslovanja z banko (kot so mobilne in spletne banke), ki so enostavnejši in priročni ter na voljo kadarkoli in kjerkoli.

Z N Banko bodo stranke lahko še naprej poslovale prek sodobnih tržnih poti - spletne N Banke ali mobilne M Banke. Hkrati pa bosta strankam N Banke v Ljubljani še vedno na voljo poslovalnici na Dunajski in na Dvornem trgu.

V N Banki d.d. v sodelovanju z NLB delamo na integraciji, ki se bo zaključila septembra. Takrat bomo N Banko dokončno pripojili k NLB. To pomeni, da bomo s pripojitvijo prenesli na NLB transakcijske račune strank in vse aktualne pogodbe/storitve.

Trudimo se, da bo za stranke N Banke prehod enostaven in večjih sprememb pri prehodu na NLB ne bodo občutile.

Stranke N Banke se lahko za prenos bančnega poslovanja v NLB odločijo že pred septembrom, saj so v NLB zanje pripravili posebno ponudbo. Več informacij: 080 22 65

Vsi imetniki debetnih kartic Mastercard N Banke pa lahko že zdaj brezplačno dvigajo gotovino na vseh bankomatih NLB v Sloveniji, pa tudi na bankomatih bank članic NLB Skupine v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Črni gori, Severni Makedoniji in na Kosovu.