Spoštovani uporabniki mobilne banke,

obveščamo vas, da so na voljo nove verzije aplikacije Mobilna N Banka (1.21.1 za Android naprave in 1.21.4 za iOS naprave). Starejše verzije bodo prenehale delovati s 26. 3. 2023, zato vas pozivamo, da aplikacijo posodobite čimprej, najpozneje pa v soboto, 25. 3. 2023. Če vam po tem datumu aplikacija preneha delovati, bodite brez skrbi - aplikacijo lahko enostavno posodobite na najnovejšo verzijo in jo nemoteno uporabljate naprej.

Starejše verzije aplikacije z naprave nikakor ne odstranjujte, temveč obstoječo verzijo le posodobite v trgovinah Google Play, Huawei App Gallery ali AppStore. Če možnosti za posodobitev v trgovini nimate prikazane, je aplikacija najverjetneje že posodobljena na novo različico. Če aplikacijo odstranite, boste morali mobilno banko ponovno aktivirati.

Če se vam je aplikacija posodobila samodejno ali pa ste aplikacijo na najnovejšo verzijo že posodobili sami, smatrajte obvestilo kot brezpredmetno. Verzijo trenutno nameščene aplikacije lahko preverite s klikom na gumb "Nastavitve" v mobilni banki in izbiro razdelka "O aplikaciji".

S spoštovanjem,
N Banka d.d.