Plačilni inštrument sodobnega časa v vaših rokah
NOVO! - varnostne nastavitve kartice v Mobilni N Banki 
brezstično plačevanje ali dvig gotovine na označenih POS terminalih ali bankomatih
varno in preprosto plačevanje na več kot 53 milijonih mest po svetu
spletno plačevanje pri vaših priljubljenih spletnih trgovcih
preproste rezervacije storitev, kot so na primer hoteli, apartmaji ali najem avtomobila
brezplačni prvi trije dvigi gotovine na bankomatih v državah EU z EUR valuto

popoln nadzor nad porabo, po opravljeni transakciji so sredstva takoj odšteta s transakcijskega računa

Debit-Mastercard_dve-kartici_sticker_800x800px_2022

Lastnosti

  • brezstično plačevanje
  • zamenjava PIN številke na vseh bankomatih, ki omogočajo to storitev
  • delovanje kartice na napravah brez on-line povezave (cestnine, parkirnine, prodajni avtomati, ...)
  • uporaba funkcije mŽeton za potrjevanje spletnih nakupov prek mobilne banke
  • možnost plačila prek telefona ali kataloga
  • plačilo ponavljajočih se obveznosti (naročnine, spletne storitve, članarine, ...)
  • rezervacija hotelov, rent-a-car, nakup letalskih kart

Debetna kartica Mastercard vam omogoča

Brezstično plačevanje

Debetna kartica Mastercard poleg klasičnega stičnega plačevanja omogoča tudi brezstično plačevanje ali dvig gotovine na označenih prodajnih mestih (POS terminalih ali bankomatih). Debetno kartico Mastercard enostavno le prislonite k POS terminalu in transakcija je izvedena, saj do zneska 25 EUR vnos PIN številke ni potreben.

Varno in preprosto plačevanje kjerkoli

Nova debetna kartica Mastercard je kartica sodobnega časa, saj z njo lahko plačujete na več kot 53 milijonih mest po svetu.

Varno in preprosto plačevanje tudi na spletu

Nova debetna kartica Mastercard omogoča preprosto in varno spletno plačevanje pri vaših priljubljenih spletnih trgovcih, kjer uporaba debetne kartice doslej ni bila mogoča.

Popoln nadzor nad porabo

Z debetno kartico Mastercard kartico ohranjate popoln nadzor nad porabo na svojem transakcijskem računu, ker so sredstva po opravljeni transakciji takoj odšteta s transakcijskega računa. Stanje na vašem transakcijskem računu lahko preverite v Spletni N Banki in Mobilni N Banki.

Dvig gotovine na bankomatu

Debetna kartica Mastercard je namenjena predvsem plačevanju s kartico, a z njo lahko dvigujete tudi z gotovino na bankomatih. Debetna kartica Mastercard omogoča tri prve brezplačne dvige gotovine v mesecu na bankomatih v državah EU z EUR valuto. Novost je zamenjava številke PIN na bankomatih po vsem svetu, ki to funkcionalnost omogočajo. Pri uporabi bankomata je zaradi varnosti vedno potrebno vpisati številko PIN.

Preproste rezervacije

Novost, ki jo prinaša nova debetna kartica Mastercard, je tudi možnost rezervacije storitev, (kot so na primer hoteli, apartmaji ali najem avtomobila). Za to ste doslej potrebovali kreditno kartico. Poleg tega lahko kartico uporabljate za plačilo cestnin, parkirnin, različnih naročnin, nakupov v kataloški ter TV prodaji.


NOVO! Nastavitve debetnih kartic Mastercard v mobilni banki


Pregled prometa in stanja na kartici oz. računu

Pridobite informacijo o prometu in stanju na računu kadarkoli in kjerkoli jo potrebujete. Opravljena transakcija bo v Mobilni N Banki vidna takoj, saj bo vaš transakcijski račun obremenjen nemudoma in sredstva odšteta od razpoložljivega stanja.

Varnostne nastavitve kartic in dnevni limiti

Določite dnevni limit zneska dviga gotovine na bankomatu, dnevni limit zneska plačevanja na spletu, začasno blokirajte kartico ali izklopite brezstično plačevanje. Upravljanje z varnostnimi nastavitvami kartic je brezplačno.

Potrjevanje spletnih nakupov z mŽetonom

Nakupujte prek spleta enostavneje s pomočjo mŽetona, generatorja enkratnih gesel, ki zagotavlja potrjevanje varnih plačil prek spleta. Aktivacija in uporaba mŽetona v mobilni banki sta brezplačni.Kako do mobilne banke?

V Spletni N Banki brezplačno vklopite mobilno banko z enim klikom

Po prijavi v spletno banko izberite zavihek »Naročila«, nato »Mobilna banka« in sledite navodilom.

Vstopite v spletno banko

Naročite mobilno banko brez obiska poslovalnice

Vklop lahko uredite na daljavo, v le nekaj klikih. Če vklopa prek spleta ne morete naročiti ali izvesti, se lahko še vedno dogovorite za termin sestanka v najbližji poslovalnici N Banke.

Naročite mobilno bankoUporabite varnostni SMS in bodite obveščeni o vseh transakcijah z vašo debetno kartico Mastercard

Poskrbite za večjo varnost pri (spletnih) nakupih in dvigih gotovine z debetno kartico Mastercard. Z uporabo varnostnega SMS-a boste obveščeni o vsaki izvršeni transakciji z vašo kartico. Varnostni SMS lahko vklopite v poslovalnici ali v spletni N Banki.

V spletni banki po prijavi izberete zavihek »Naročila« in nato »Varnostni sms«. V prvem koraku izberete oziroma vnesete zahtevane podatke (plačilno kartico, GSM za SMS obveščanje, vklop/izklop storitve in strinjanje s splošnimi pogoji).

V naslednjem koraku preverite, ali so vneseni podatki pravilni in v zadnjem koraku le še potrdite naročilo varnostnega SMS.

Mesečni strošek za prejemanje varnostnega SMS znaša 1 EUR. Nadomestilo se zaračuna le v primeru, da je uporabnik kartice v obračunskem mesecu opravil vsaj eno kartično transakcijo.