Zaščitite sebe in svojo družino pred morebitnimi posledicami neljubih dogodkov med odplačevanjem kredita
Svetujemo vam, da že danes poskrbite za ustrezno zavarovanje kredita, ne glede na njegovo velikost. Sklenite kolektivno življenjsko zavarovanje kreditojemalcev po izjemno ugodni ceni, ki smo ga na N Banki d.d. za vas razvili v sodelovanju z Generali zavarovalnico d.d. S stroškom nekaj EUR mesečno tako poskrbite za lastno zaščito in zaščito svojih najbližjih pred nepredvidljivimi dogodki v odplačilni dobi kredita.

Vrste kritja

  • Kritje za primer smrti. V primeru smrti iz kateregakoli razloga zavarovalnica v celoti poplača kredit.
  • Kritje za primer popolne trajne delovne nezmožnosti (invalidnost). Če niste več delovno sposobni, zavarovalnica v celoti poplača kredit.
  • Kritje za primer začasne delovne nezmožnosti (začasna nezmožnost opravljanja dela zaradi nezgode ali bolezni). Zavarovalnica namesto vas odplačuje kredit do 12 zaporednih mesecev oziroma 24 mesecev v celotni dobi kredita.
  • Kritje za primer izgube zaposlitve. Zavarovalnica namesto vas odplačuje kredit do 12 zaporednih mesecev oziroma 24 mesecev v celotni dobi kredita.

Paketi

Navedena kritja smo kombinirali v tri pakete kolektivnega življenjskega zavarovanja kreditojemalcev:
  • Paket 1 – vključuje kritje za primer smrti iz kateregakoli razloga.
  • Paket 2 – vključuje kritje za primer smrti in popolne trajne delovne nezmožnosti.
  • Paket 3 – vključuje kritje za primer smrti, popolne trajne delovne nezmožnosti, začasne delovne nezmožnosti in izgube zaposlitve.
Zavarovanje je namenjeno novim kreditojemalcem, ki najemajo potrošniški ali stanovanjski kredit, kakor tudi kreditojemalcem, ki že imajo najet potrošniški ali stanovanjski kredit pri N Banki.

Izračun

Izračun premije za gotovinski kredit v višini 9.000 EUR z odplačilo dobo 60 mesecev:

Paket Mesečna premija 
Paket 1 6,25 EUR 
Paket 2  7,81 EUR
Paket 3  19,14 EUR 

Izračun premije za stanovanjski kredit v višini 75.000 EUR z odplačilo dobo 240 mesecev:

Paket Mesečna premija 
Paket 1 22,50 EUR 
Paket 2  28,13 EUR
Paket 3  39,00 EUR 
*Premija že vsebuje davek od prometa zavarovalnih poslov v višini 8,50 %, ki se obračuna v primerih, ko je doba zavarovanja krajša od 10 let. Več informacij lahko pridobite v Splošnih pogojih 01-ERCMV-01/21.

Zanima me

Če želite skleniti zavarovanje kreditojemalca, izpolnite obrazec. Poklicali vas bomo in se dogovorili za sestanek v poslovalnici.

Telefonu