Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja

Spletna banka za pravne osebe z novo podobo in funkcionalnostmi

  • Prenovljen izgled in uporabniška izkušnja, mobilnim napravam prilagojena spletna banka za pravne osebe. 
  • Lažji in prijaznejši dostop za urejanje financ, kjerkoli in kadarkoli. Dostop do spletne banke možen tudi z mobilnim telefonom.
  • Nadgrajena z dodatnimi varnostnimi mehanizmi in skladna s sodobnimi tehničnimi standardi in regulativo.
  • Pregled računov, kartic, varčevanj, sklepanje e-depozitov, naročanje storitev.

Na pregled funkcionalnosti

Moja banka
Predvajaj

Katere so glavne spremembe v primerjavi s spletno banko Poslovni splet?

Skladno z evropsko direktivo PSD2 in Delegirano uredbo Komisije (EU) 2018/389 glede varne avtentikacije strank smo v novi spletni banki za pravne osebe za potrjevanje plačil uvedli varnostno nadgrajeni SMS žeton kot edini način za potrjevanje plačil, zato je za uporabo nove spletne banke potrebno prijaviti mobilno telefonsko številko. Mobilna telefonska številka je potrebna tudi za aktivacijo nove spletne banke (ob prehodu), prav tako jo potrebujete pri določenih načinih vstopanja v spletno banko. Poleg novega izgleda in dodatnih funkcionalnosti, je nova spletna banka prilagojena za uporabo na mobilnih napravah. V spletno banko se lahko po novem prijavite od kjerkoli. Kaj vse prinašajo nujne spremembe, ki jih določa evropska uredba, si preberite v pogostih vprašanjih in odgovorih.

  • Nova spletna banka je bolj varna. Namesto dveh načinov vstopanja v spletno banko so po novem na voljo kar štirje priročni in varni načini (1. vstop z uporabniškim imenom z vstopnim geslom in SMS žetonom; 2. vstop s kartico in OTP čitalcem, 3. vstop s kvalificiranim digitalnim potrdilom z vstopnim geslom in SMS žetonom; ter 4. vstop s kvalificiranim digitalnim potrdilom (izdanim na varnem nosilcu, npr. Halcom CA na USB ključku) z vstopnim geslom).
  • Nova spletna banka je prilagojena za delo tudi na mobilnih napravah in jo lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli.
  • Za prehod oz. začetek uporabe nove spletne banke je potrebna aktivacija nove spletne banke, za kar potrebujemo vaš e-poštni naslov in mobilno telefonsko številko, ki ju oddate v obstoječi spletni banki.
  • Potrjevanje plačil v novi spletni banki je možno le z dinamičnim in varnostno nadgrajenim SMS žetonom (tudi zato so kontaktni podatki iz prejšnje točke ključni), ukinjata pa se potrjevanje plačil s stalnim geslom za potrjevanje in z OTP čitalcem.
  • En sam uporabniški račun, vstop z več imetniškimi karticami, vstop le z enim certifikatom
  • Dodatne funkcionalnosti (sklepanje e-depozitov, pregled kreditov)

Postanite uporabnik Poslovne spletne N Banke


Telefonu