Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja
Pogostokrat je brskanje za drobižem ali plačevanje z gotovino zamudno in v vrsti na blagajni povzroča le nervozo. Na srečo je današnja tehnologija že tako napredovala, da so te preglavice zlahka stvar preteklosti.
Mastercard® je namreč z najsodobnejšo brezstično tehnologijo, ki jo je integriral v svoje plačilne kartice, preobrazil nakupovanje v hitro, varno in enostavno doživetje. Kot imetniki brezstične kreditne kartice Ide@l Mastercard, ki si jo lahko zagotovite pri N Banki, prihranite tako na času kot pri nakupu, saj so vam na voljo tudi številne ugodnosti.

Brezstično kartico prepoznate po brezstičnem simbolu, ki ga je moč najti tudi na plačilnem mestu trgovcev, ki tovrstno tehnologijo podpirajo. Brezstično kartico je treba le približati terminalu POS, pri čemer za plačila pod 25 evri ne vnesete PIN kode, višji zneski pa jo zaradi dodatne varnosti zahtevajo. Ko zasveti zelena luč ali zaslišite pisk, je vaše plačilo opravljeno.

Plačevanje z brezstično kartico uporablja enak sistem kodiranja kot klasične plačilne kartice, pri čemer je vsako plačilo zavarovano z dinamičnim kriptogramom. Tudi pri brezstičnem plačevanju vsaka transakcija generira svoj unikatni kriptogram. Z vidika brezstičnega čipa in zaščite se v fazi izmenjave podatkov med kartico in terminalom na nekaj centimetrov prenaša zgolj omejen nabor informacij – nikoli osebni podatki ali obseg podatkov, ki bi omogočal generiranje nove kartice in z njo zlorabo. Dodatno varnost zagotavljajo tudi šifriranje podatkov in ostale varovalke, ki ne samo da ohranjajo, temveč tudi povečujejo raven varnosti uporabe kartice.

Brezstična kartica Ide@l Mastercard vam poleg očitnih prednosti prinaša tudi dnevne ugodnosti pri izbranih trgovcih. Od popusta na celoten nakup do točk zvestobe – preverite ugodnosti in akcije Ide@l Mastercard kartice ter odkrijte, kako lahko privarčujte na sodoben način.

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.