Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja
Mobilna banka postaja nepogrešljiva aplikacija, saj jo je možno uporabljati kadarkoli in kjerkoli. Uporaba mobilne banke v poslovnem svetu je še bolj praktična in zaželena, saj lahko z uporabo slednje ob napornem ritmu sestankov in drugih opravil privarčujete dragocene minute.

Ob časovni komponenti, ki vam prihrani čas za druga pomembna opravila, ima Poslovna mobilna N Banka številne druge pomembne funkcionalnosti, ki so za uspešne poslovne procese enako pomembne. A za začetek se osredotočimo na prihranek časa. Ker lahko do mobilne banke dostopate kjerkoli in kadarkoli, brez obiska poslovalnice, vam ostane čas za druga opravila. Potrebujete le primeren operacijski sistem na mobilni napravi, podatkovni prenos oziroma internetno povezavo.

Za optimizacijo delovnih procesov znotraj podjetja lahko do mobilne banke dostopa večje število oseb. Uporaba namreč ni vezana na posameznika, uporabnikov z ustreznimi pooblastili je lahko več. Do nje lahko dostopajo osebe, ki so v podjetju zadolžene za upravljanje s financami. Mobilno banko za pravne osebe lahko aktivirate in uporabljate na največ petih mobilnih napravah.

Mobilna banka je idealna za vse, ki ste pogosto na poti, saj je to najenostavnejši način povezovanja poslovnega računa z vašo poslovno banko. Ko želite preveriti stanje na vašem poslovnem računu, se enostavno vpišete v banko, to lahko storite z geslom, PIN kodo ali biometričnimi značilnostmi, in že vidite vaše stanje. Omogočen vam je pregled stanj na vseh transakcijskih in varčevalnih računih podjetja, stanj na vseh plačilnih karticah, lahko pa tudi pregledate stanje sklenjenih kreditov podjetja.

Priročnost spoznate tudi v primeru, ko morate nujno preveriti poljubno opravljeno transakcijo, pa v bližini nimate poslovalnice ali dostopa do prenosnika. V parih korakih znova pridete do potrebne informacije, na katero bi sicer morali še nekoliko počakati.

Hitro in enostavno plačevanje

Vam je ob natrpanem urniku iz glave ušlo plačil pomembnega računa? Nobenih težav. Z mobilno banko za pravne osebe je plačilo povsem enostavno, opravite ga ekspresno hitro s skeniranjem OCR vrstice ali QR kode. V kolikor imate univerzalni plačilni nalog shranjen kot predlogo, pa je plačilo prav tako hitro. Enostavno lahko prenašate vaša sredstva med različnimi poslovnimi računi, ki jih imate.

Poslovanje je popolnoma varno, poskrbljeno je za visoko stopnjo zaščite in sodobne varnostne mehanizme. Podatki, ki se izmenjajo med aplikacijo in bančnim sistemom so kodirani.

Bodite v koraku s časom, prihranite dragocen čas pri opravilih in uporabite Poslovno mobilno N Banko. Da pričnete z uporabo, pri vašem svetovalcu izpolnete zahtevek za uporabo mobilne banke za pravne osebe in po prejemu uporabniškega imena in aktivacijskega ključa enostavno aktivirate Poslovno mobilno N Banko (prenesete jo iz Google Play, App Store ali Huawei AppGallery) na vaši mobilni napravi.

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.