Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja
Hrvaška je izjemno priljubljena destinacija za slovenske državljane, med temi pa so številni tudi lastniki nepremičnin, ki se redno soočajo s plačevanjem stroškov na Hrvaško. Sodite tudi vi v to skupino in iščete ugoden način plačevanja računov?

Tudi letos bo ogromno Slovencev v različnih letnih časih obiskalo Hrvaško. Dolžina obiskov bo različna. Dnevni, vikend izleti ali letni dopust. Podatek s strani Hrvaške turistične skupnosti kaže, da smo Slovenci v strukturi gostov na Hrvaškem na drugem mestu, pred nami so le gosti iz nemškega trga. Zato smo pri N Banki za vas testirali, s katero kartico je najugodneje plačevati na Hrvaškem, katere počitniške stroške morate pred odhodom upoštevati, na kaj morate biti pozorni, ko na Hrvaškem dvigujete gotovino na bankomatu oziroma ko opravite plačilo s kartico na POS terminalu. Tokrat pa smo se usmerili k vsem slovenskim državljanom, ki imate na Hrvaškem v lasti nepremičnino.

Hrvaška je popularna zaradi bližine, naravnih lepot, čistega morja, pri nekaterih je prisoten celo nostalgičen moment, saj ste se prvih plavalnih gibov naučili prav v naši južni sosedi. Nostalgijo vzbudijo tudi povezave z nekdanjo skupno državo, ko so mnogi Slovenci zgradili ali kupili nepremičnino na hrvaški obali. Skozi vsa leta se je zamenjalo že kar nekaj družinskih generacij. Po neuradnih podatkih je v lasti slovenskih državljanov okoli 110.000 nepremičnin, največ v hrvaški Istri in na kvarnerskih otokih.

Privarčujte z uporabo spletne ali mobilne banke – nakazila zgolj 0,99 EUR

Ob vseh užitkih, ki jih prinaša Jadransko morje, je v zadnjih letih tudi nekaj nezadovoljstva, ki so ga prinesle podražitve cestnine, hrane, pijače … Ob zgoraj navedenih nasvetih, ki vam pomagajo brezskrbno letovati, lahko lastniki apartmajev, stanovanj in počitniških hiš, privarčujete pri plačilih rednih stroškov.

Znižali smo tarifo za plačila v valuti hrvaške kune (HRK) na katerokoli banko na Hrvaškem, če je le-to izvedeno preko Spletne N Banke ali Mobilne N Banke. Ta znaša zgolj 0,99 EUR.

Vse kar potrebujete, je Spletna N Banka ali Mobilna N Banka. Če še niste naš komitent, vam kot eno izmed zelo ugodnih možnosti predlagamo naročilo Direkt paketnega računa. Direkt račun vključuje vse najpomembnejše bančne storitve za samo 1 EUR na mesec, odprete pa ga lahko kar na daljavo, brez obiska poslovalnice. Paket nudi tudi brezplačno aktivacijo spletne in mobilne banke. Izračunajte, koliko lahko privarčujete.

Za konec malo za šalo, malo zares. Poceni izvršeno plačilo na Hrvaško bo prišlo prav tudi ob prejemu najmanj priljubljenega računa. Plačila kazni za prometni prekršek. Naj bo teh to poletje na Hrvaškem čim manj.

D'paket

Spletna in mobilna banka za samo 0,50 EUR/mesec. Za enostaven pregled in upravljanje z vašimi financami, kjerkoli in kadarkoli.

ZANIMA ME

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.