Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja
Število mobilnih uporabnikov bo v tem letu naraslo na skoraj neverjetnih 5 milijard, sorazmerno hitra rast je tudi pri mobilnem bančništvu. Razlog je preprost. Dostopnost, raznovrstna funkcionalnost, varnost, prihranek časa in še bi lahko naštevali.

Časi, ko smo morali prav za vsako bančno storitev obiskati matično poslovalnico, so mimo. Tehnološki napredek je prinesel prihranek časa, številna bančna opravila lahko opravimo kar od doma oziroma v primeru mobilne banke od kjerkoli se nahajamo. Število uporabnikov mobilnega bančništva je v izjemnem porastu. Pripravili smo nekaj razlogov, zaradi katerih menimo, da je mobilno bančništvo prava izbira.

1. Udobnost

Z mobilno banko prihranite čas, ki ga lahko preživite s svojimi najbližjimi ali ga izkoristite za hobije. Dragocenega časa ne boste izgubljali z obiskom bankomatov ali osebne oziroma najbližje poslovalnice. V primeru večjega števila transakcij je mobilna banka prava rešitev.

2. Dostopnost

Želite v trenutku izvedeti, koliko denarja imate na računu? Potrebujete le mobilno napravo, mobilno banko in stanje na računu je pred vami. Brez obiska bankomataposlovalnice, ali ''petih'' korakov do prenosnega oziroma namiznega računalnika. Informacijo o stanju pridobite kadarkoli jo potrebujete.

3. Varnost

Eden najbolj zgrešenih stereotipov povezanih z mobilnim bančništvo je, da za varnost ni tako dobro poskrbljeno kot pri nekaterih drugih oblikah bančnih storitev. Uporaba gesla, vstop s prstnim odtisom, vstop s prepoznavanjem obraza ali PIN koda nudijo odlično varnost in so se že izkazali kot zelo učinkoviti. Predvsem bi opozorili na biometrične vpise, ki so vezani na osebne lastnosti. Pri Mobilni N Banki lahko v aplikacijo vstopite s prstnim odtisom.

4. Enostavnost

Plačevanje položnic in e-računov še nikoli ni bilo tako enostavno in hitro. Pri plačevanju položnic prihranite čas, saj ni potrebno vnašati vseh podatkov. Skenirate QR kodo in potrdite plačilo. Z e-računi poskrbite za avtomatizirano izmenjavo računov in hitrejše poslovanje. Plačila lahko izvedete tako v Slovenijo kot v tujino.

5. Uporabnost

Ste že kdaj iskali bankomat, pa ste neuspešno krožili v krogu? Z uporabo GPS se vam prikažejo vsi bankomati, ki se nahajajo v bližini trenutne lokacije.

Se odpravljate v tujino in vas zanima, koliko tuje valute boste dobili ob menjavi? Pregled veljavne tečajne liste banke lahko opravite kar na mobilni banki.

6. Praktičnost

Imate zasebni in službeni mobilni telefon, ob tem pa morda tudi tablico? Mobilno N Banko lahko uporabljate na 5 različnih napravah. Aktivirate jih lahko sami. Mobilna N Banka je tako dostopna na vseh vaših napravah. Brez dodatnih stroškov!

Hkrati vam omogoča, da na isti napravi uporablja Mobilno N Banko več družinskih članov.

7. Brezplačno

Mobilno N Banko brezplačno naložite v Google Play, v App Store ali Huawei AppGallery.

D'paket

Spletna in mobilna banka za samo 0,50 EUR/mesec. Za enostaven pregled in upravljanje z vašimi financami, kjerkoli in kadarkoli.

ZANIMA ME

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.