Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja
Imate pripravljen seznam stvari, ki jih želite v prihodnosti uresničiti? Potovanje, šolanje otrok ali prijetnejše življenje, ko se boste upokojili … Z varčevanjem boste cilje lažje izpolniti, prav tako bodo prihranki varneje shranjeni v banki kot doma.

Za začetek se je treba zavedati, da varčevanje ni »tek na kratke proge«. V enem oziroma dveh letih ne boste veliko privarčevali. Gre za dolgotrajni proces, ki traja deset, dvajset in več let. Varčevalni načrt je ključen pri dosegu cilja. V njem boste opredelili cilje, ki jih želite doseči, kot tudi časovni okvir, v katerem želite priti do ciljev. Pri N Banki vam bo pri pripravi varčevalnega načrta pomagal osebni finančni svetovalec, ki bo individualno in po konceptu urejenih osebnih financ za vas pripravil ustrezno svetovanje in nabor produktov oziroma storitev.

Depoziti so varna in privlačna naložba

Od vas je odvisno, za katero obliko varčevanja se boste odločili. Bančni depoziti so ena najbolj priljubljenih oblik varčevanja. Predstavljajo privlačno in varno naložbo, saj imate jamstvo za vloge do višine 100.000 evrov za vse depozite. Donos je zajamčen, saj je obrestna mera fiksno določena ob sklenitvi depozita in se do preteka vezave ne spreminja. Najnižji znesek vezave znaša 1.000 evrov. 

Ker nikoli ni prezgodaj za začetek varčevanja, svojim otrokom uredite otroški varčevalni račun za izpolnitev prvih želja.

 

LinkedIn
WhatsApp
Viber

Naročite se na naše nasvete

Hvala za izkazano zaupanje.
Svojo prijavo potrdite s klikom na povezavo, ki smo jo poslali na vpisan e-mail naslov.