Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja

Fizične osebe

N Banka d.d. je kot finančna institucija skladno z zakonodajo zavezana periodično preverjati in posodabljati pridobljene listine in podatke o svojih strankah.

V skladu z veljavno zakonodajo mora imeti banka v svojih evidencah podatke o veljavnih osebnih dokumentih svojih strank.  V primeru, da v banki nimamo vašega veljavnega osebnega dokumenta, bosta na spletnem obrazcu lahko uredili tudi to posodobitev. V tem primeru imejte pri sebi veljaven osebni dokument.

Podatke lahko posodobite prek spletnega obrazca, brez obiska banke. Kliknite na gumb Posodobite podatke z Rekono (potrebna je prijava z osebno e-identiteto Rekon visoke ravni zanesljivosti) in izpolnite kratek vprašalnik. 

V primeru, da posodobitve ne boste oddali prek spletnega obrazca z e-identiteto Rekono, nadaljujte na gumbu Posodobite podatke brez Rekono (obrazec izpolnite, natisnete, navedete datum in kraj, podpišete ter ga pripnete nazaj v spletni proces).

 

 

Pravne osebe

N Banka d.d. je kot finančna institucija skladno z zakonodajo zavezana periodično preverjati in posodabljati pridobljene listine in podatke o svojih strankah.

Vprašalnik lahko izpolnite le zakoniti zastopniki podjetja, ki imate pri naši banki odprt poslovni račun podjetja.  Podatke lahko posodobite prek spletnega obrazca, brez obiska banke. Za dostop do obrazca, preverbo in posodobitev podatkov je potrebna prijava z osebno e-identiteto Rekono (z Rekono računom) visoke ravni zanesljivosti. 

 

Če ste zakoniti zastopnik in nimate e-identitete Rekono, vas prosimo, da nam izpolnjen in podpisan OBRAZEC vrnete po el. pošti (podatki@nbanka.si) ali po pošti (naslov N Banka - Bančni produkti, Dunajska 128a, Ljubljana).
Potrebujete pomoč?

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 22 65, kjer vam bodo svetovalci z veseljem priskočili na pomoč. Na voljo smo vam vsak delovnik med 8:00 in 19:30.