Osebne finance Mikro podjetja in podjetniki Srednja in velika podjetja

Hitro in učinkovito poslovanje brez nepotrebnih stroškov

Hitro poslovanje.

Spletna N Banka je zasnovana tako, da lahko v njej kar najhitreje opravite tisto kar morate - pregledate promet in stanje na računih ali kreditnih karticah, plačate položnice, izvedete nakazila, izvozite mesečni izpisek ali poplačate stanje na kartici, s sodobnim sistemom obveščanja pa se vam v spletno banko ne bo več treba prijavljati samo zato, da bi preverili stanje.

S spletno banko boste prihranili dragoceni čas in denar in verjamemo, da vam bo izkušnja všeč.


Dostopajte varno od kjerkoli

Do spletne banke lahko dostopate od kjerkoli, za dostop (z SMS žetonom) potrebujete le pametni telefon. Za uporabnike, vajene obstoječih načinov dostopanja, sta še vedno na voljo prijava s kartico in enkratnim geslom z OTP čitalca kartic ter prijava s kvalificiranim digitalnim potrdilom. Če še niste uporabnik mobilne N Banke, pa lahko do spletne banke kljub temu dostopate z vašim pametnim telefonom na enak način kot na računalniku.
Dostopi.

Popoln nadzor nad plačevanjem in prometom na vaših računih z avtorizacijskimi in prometnimi SMS sporočili ter varnostnim SMS

Varnostni SMS.

Za varnost transakcij je v spletni banki med drugim poskrbljeno z dodatnim potrjevanjem plačil. Avtoriziranje plačil za vsako plačilno transakcijo v višini nad 30 EUR je obvezno, lahko pa ga nastavite tudi za najmanjše zneske. Izjeme so prejemniki, shranjeni v plačilnih predlogah. Tako nobeno plačilo ne bo izven vašega nadzora. Plačilne transakcije v spletni banki avtorizirate z varnostno nadgrajenim SMS žetonom.

Z vklopom storitve Varnostni SMS boste preprečili neavtorizirane dvige na bankomatu ali plačila na POS terminalu.

Prav tako si lahko nastavite SMS obvestila pri izbranih računih za vsak priliv oz. odliv in obdelanih oz. zavrnjenih nalogih.


Spletna banka vedno z vami na vašem telefonu ali tablici, tudi če še nimate mobilne banke

Telefon in tablica.

Tudi če še niste uporabnik mobilne N Banke, lahko do spletne banke kljub temu dostopate z vašim pametnim telefonom (ali tablico) na enak način kot na računalniku.

Uporabniški vmesnik spletne banke se samodejno prilagodi vaši mobilni napravi in vam omogoča, da na telefonu opravljate vse stvari v spletni banki tako, kot na računalniku.


Prihranite čas z e-računi, plačilnimi predlogami, trajniki

Hitra in avtomatska plačila so prijazna in enostavna za uporabo.

V seznamu izdajateljev lahko enostavno izberete vašega ponudnika storitev in se prijavite na prejemanje e-računov; plačila, ki jih izvajate pogosto, shranite kot predlogo ali pa za prihodnja redna plačila z vnaprej znanim zneskom ustvarite trajni nalog s poljubnim številom obrokov in dnevom plačila v mesecu.

Informacije za prejemnike e-Računov


Predloga.

Naročite redni ali izredni limit, sklenite depozit ali naročite kredit na enem mestu in z le nekaj kliki

 

Limit - kredit.

Imate sredstva, ki bi jih radi vezali? Zdaj je to povsem enostavno, saj lahko depozit s poljubnim trajanjem sklenete z le nekaj kliki, brez obiska poslovalnice.


Imate vprašanje ali težavo? Na pomoč vam priskočimo v Komunikacijskem centru

V Komunikacijskem centru boste našli vsa najpomembnejša obvestila banke, če pa potrebujete informacijo ali nasvet, lahko na tem mestu oddate vaše sporočilo in odgovorili vam bomo v vaš nabiralnik sporočil v spletni banki.

Prav tako boste povratno informacijo prejeli tudi na vaš email naslov.

kc.

Spletna banka je na voljo tudi nekomitentom, ki ste imetniki kartice Ide@l Mastercard

 

Na voljo imetnikom ideal mastercard.

Dostop do spletne banke je omogočen tudi uporabnikom, ki pri N Banki nimate odprtega transakcijskega računa, temveč uporabljate le kartico Ide@l Mastercard®.

V spletni banki imate tako popoln pregled nad porabo in poplačili na vaši kartici Ide@l Mastercard.


Kaj vse še nudi spletna banka?

Oglejte si video predstavitev

Tudi če imate pri N Banki le kartico Ide@l Mastercard, transakcijskega računa pa ne, vam je s spletno banko na voljo podroben vpogled v promet na kartici. Za imetnike kartice Ide@l Mastercard in transakcijskega računa pri N Banki pa je možno tudi poplačilo stanja z zgolj enim klikom.

Moja banka
Predvajaj
  • menjava valut, večvalutni račun
  • nižji stroški plačevanja položnic kot na bančnem okencu
  • popolna usklajenost spletne in mobilne banke


Vklop in aktivacija spletne banke brez obiska poslovalnice

Prihranite čas in denar.

Naročite vklop spletne banke na daljavo v le nekaj klikih in se pridružite številnim zadovoljnim uporabnikom spletne banke.

Aktivacija spletne nbanke na daljavo.

Za naročilo vklopa na daljavo potrebujete:

  • sredstvo avtentikacije: bančno kartico z OTP čitalcem (debetna Mastercard ali Ide@l Mastercard) ali mŽeton v mobilni banki,
  • odprt transakcijski, eObrestni ali kartični račun pri N Banki,
  • davčno številko, 
  • elektronski naslov in mobilno številko, ki ju že uporabljate pri komunikaciji z banko,
  • le nekaj minut.

Vklopite spletno banko na daljavo

Če vklopa spletne banke na daljavo ne morete naročiti, lahko vklop opravite tudi v najbližji poslovalnici N Banke.

Vklop na daljavo je možen tudi za druge digitalne storitve, kot sta Mobilna N Banka in Flik.